Тиждень запилення в США

Рік написання: 2014

Емблема тижня запилення в США.

Тиждень запилення був зініційований і організований Товариством запилювачів.

Сім років тому Сенат США одноголосно схвалив і визначив один тиждень в червні, як «Національний тиждень запилення», намітивши необхідні заходи стосовно невідкладних кроків через зменшення популяцій природних запилювачів. Тиждень запилення став настільки знаковим, що стає міжнародним святом служб, що опікуються екосистемами бджіл, птахів, метеликів, кажанів і жуків. В поліпшенні стану запилювачів спостерігається очевидний прогрес, але важливо, щоб ми і надалі продовжували посилювати наші зусилля по збереженню світу запилювачів. З цього приводу секретаріат Міністерства сільського господарства США оприлюднює щорічну відповідну декларацію.

Товариство запилювачів із задоволенням відзначає, що проведення чергового тижня запилення 16 – 22 червня анонсувало міністерство сільського господарства США.

Види, що запилюють рослини, включаючи бджіл, птахів, метеликів, кажанів, жуків і інших, є важливими в нашій вразливій екосистемі, підтримуючи життя в земній дикій природі. Отже, тиждень запилення - це тиждень, коли посилаються меседжі про важливість запилення на нашій планеті якомога більшій кількості людей, по можливості. Не буде зайвим думати і говорити про це в наших школах, садах, церквах, магазинах і т. д. Запилювачі позитивно впливають на життя кожного з нас, давайте ЗБЕРЕЖЕМО їх і ПОДЯКУЄМО їм!

3 червня. За матеріалами газети American Bee Journal extra.

Коментарі (0):